youtube spor

Što učiniti kada YouTube šteka i zamrzava?

Mnogi korisnici računala u današnje vrijeme imaju problema sa YouTube stranicom, koja se smrzava, šteka, ne radi kako treba, prekida i slično. Koji su razlozi tome?

1. osnovni razlog može biti to što je vaš web pretraživač prekrcan raznim plugin-ovima i dodacima i ne može raditi kako treba.
2. sljedeći mogući razlog je taj da vam je nešto tokom korištenja ili instalacije vašeg web pretraživača pošlo krivo.
3. moguće je da je vaše računalo jednostavno preslabo da bi vrtilo Youtube videozapise, od kojih je danas većina u 720p, a neki i u full HD rezoluciji. Računalo vam je možda bilo dobro za YouTube prije 3-4 godine, ali više se ne može nositi sa zahtjevima i video standardima današnjice.
4. sljedeći mogući razlog je da vam nešto nije u redu sa internet vezom, i zbog toga je prijenos podataka usporen.

Rješenje za problem 1. : deinstalirajte vaš web pretraživač, i deinstalirajte Adobe Flash Player plugin. Nakon toga skinite najnoviju verziju web pretraživača kao i Adobe Flash Player plugin-a, i instalirajte. Trebalo bi sve raditi normalno.
Rješenje za problem 2. : Jednako kao i rješenje broj 1, znači sve deinstalirajte, skinite najnovije verzije i instalirajte ponovo.
Rješenje za problem 3. : Kupnja novog računala ili nadogradnja postojećeg (RAM memorija te grafička kartica).
Rješenje za problem broj 4. : Resetirajte vaš ADSL router i probajte da li je sada sve u redu. U slučaju da nije, nazovite vašeg internet provajdera i opišite problem.

Google Chrome je trenutno najjednostavniji, najbrži i najsigurniji internet pretraživač.

Posted in Web Stranice and tagged , , , , , , .